GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET

Kommer på kino 25. desember!

Divine Love_by Gabriel_Mascaro_10_16x9.jpg

OM FILMEN

Brasil, 2027. En religiøs kvinne bruker sin stilling som statsansatt for å forsøke å hindre par fra å skille seg. Mens hun venter på en guddommelig bekreftelse for sine gjerninger, skjer det noe som fører henne nærmere Gud.

regissør gabriel mascaro om filmen

“I stedet for å fortelle en historie fra et ståsted til en karakter som kjemper mot det konservative skiftet - noe som sikkert hadde vært enklere for meg å skildre - ønsket jeg å utfordre meg selv til å gjøre det motsatte. Å fortelle historien til en kvinne som som er oppslukt av ønsket om å radikalt flytte samfunnet i en mer konservativ, religiøs retning. Dette er ikke en film bare om Brasil. GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET er en kommentar til de konservative, fanatiske og nasjonalistiske vindene som sprer seg i hele verden.”

Gabriel Mascaro er en brasiliansk filmskaper kjent for filmene AUGUST WINDS (2014) og NEON BULL (2015). Sistnevnte film vant juryprisen på Venezia Filmfestival. GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET er hans tredje spillefilm.

Filmen er offisielt tatt ut til hovedkonkurransen på Sundance Film festival 2019 og Panorama-seksjonen på Berlin International Film Festival.

Originaltittel: Divino amor | Divine Love
Regi: Gabriel Mascaro
2019 | Brasil, Uruguay, Chile, Danmark, Norge, Sverige

Mer Film er norsk co-produsent gjennom støtte fra Sørfond.

avatar-divino-amor.png