Er du den vi er på utkikk etter? by Øistein Refseth

Vi søker gutter i alderen 15 - 17 år til Marius Myrmels nye kortfilm RUSTNING. 

Filmen skildrer et rått ungdomsmiljø på østlandet. Vi ser etter noen som tør å utfordre seg selv og som er komfortabel med å stå foran kamera. Skuespillererfaring er ikke et krav, men fint. 

Send mail med bilde og litt om deg selv til rustning@stellacasting.no

Marius Myrmels forrige kortfilm FRYSNINGER vant Amanda for beste kortfilm i 2016. 

HOGGEREN på turne by Øistein Refseth

Vi pakker sekken og tar med oss HOGGEREN på turne! 

I forbindelse med at HOGGEREN kommer på kinoer over hele landet fra 7. april arrangerer vi en rekke førpremierer og spesialvisninger av filmen. Lista oppdateres etterhvert som nye visninger kommer på plass! 

Dersom du ønsker å se HOGGEREN på din lokale kino, tar du kontakt med kinoen der du bor - men send oss gjerne en epost (vilde@merfilm.no) så hjelper vi til der vi kan! 


FØRPREMIERER OG SPESIALVISNINGER


OSLO

  • Mandag 13/3 kl. 19.00, Filmens hus - Gratis førpremiere - Smugvisning - info og påmelding
  • Tirsdag 21/3 kl. 18.00, Ringen kino - Førpremiere med regissørbesøk 
  • Tirsdag 28/3 kl. 18.00, Gimle kino - Førpremiere med hovedrolleinnehaver Anders Baasmo Christiansen og regissør Jorunn Myklebust Syversen i samtale med musiker Stein Torleif Bjella etter visningen - billetter i salg her
  • Tirsdag 4/4 kl. 18.00, Ringen kino - Festpremiere med skuespillerne og regissør - billetter legges ut senere

BERGEN


HAMAR

  • Onsdag 22/3 kl. 19.00, Hamar Kino - Åpning Hamarama Filmfestival med skuespiller- og regissørbesøk - Informasjon og billetter her
  • Ekstravisninger: Fredag 24/3 kl. 20.30 og søndag 26/3 kl. 15.45. 

LILLEHAMMER


NESBYEN

  • Torsdag 6/4 kl. 19.00, Nes kino - Førpremiere med skuespillerne og regissør på besøk - billetter legges ut snart

MOSS

  • Onsdag 5/4 kl. 18.00, SF Kino Moss - Førpremiere med skuespillerne og regissør på besøk - billletter legges ut snart

TROMSØ

  • Mandag 3/4 - Verdensteatret Kino - førpremiere - billetter legges ut senere

TRONDHEIM


FLERE VISNINGER KOMMER SNART! 

HOGGEREN kommer på kino over hele landet fra 7. april. 

Lik og del filmen på Facebook

Fra Hallingdal til verdensrommet by Øistein Refseth

Her er filmplakatene til HOGGEREN og FRA BALKONGEN!

7. april - altså til påske - kommer Jorunn Myklebust Syversens HOGGEREN med Anders Baasmo Christiansen på kino.  Få siste nytt om filmen og førpremierer på Facebook-siden! La oss se litt nærmere på den fine plakaten: 

 

Til sommeren kommer Ole Giævers nye film FRA BALKONGEN på kino, men denne helga vises filmen for aller første gang på Berlin filmfestival. Her er den internasjonale plakaten:  

Norsk plakat kommer senere. Følg med på FRA BALKONGENs Facebook-side

Hvis enten du søker skogens ro eller ønsker å se verden bare gli forbi, har vi filmene for deg denne våren!  

Begge plakatene er laget av Eivind Platou i Handverk

Nå kommer HOGGEREN på kino by Øistein Refseth

For tre år siden kom regissør Jorunn Myklebust Syversen til oss med en ide til en film som vi ble veldig begeistret for. Filmen skulle hete HOGGEREN og spilles inn i skogene ved Gol og Nesbyen i Hallingdal hvor Jorunn kommer fra. I hovedrollen så hun for seg Anders Baasmo Christiansen

Høsten 2015 var Anders Baasmo Christiansen på plass i skauen med øks, og HOGGEREN ble spilt inn med et lite, dedikert team og på et kortfilmbudsjett. Siden da har vi visst at vi sitter på en helt unik film, og i fjor sommer fikk vi støtte fra filminstituttet til å gjøre den ferdig som en spillefilm. 

Nå har vi endelig kommet til det vi har gledet oss mest til, nemlig å dele denne filmen med publikum! Filmen har nå en kinopremieredato og en Facebook-side! Så finn fram almanakken og noter følgende: 

HOGGEREN kommer på kino 7. april!

Lik og del Facebook-siden

Førpremiere: Allerede fredag 3. februar kl 19.00 byr Kunstnernes Hus Kino på en eksklusiv førpremiere med Jorunn tilstede. Hun deltar i en samtale med Stian Gabrielsen etter visningen. Billetter er i salg nå! 

HOGGEREN er en svart dramakomedie om Anders som vokste opp i Rukkedalen med sterk utbrytertrang. Han skulle ut i verden og aldri se tilbake. Men etter tjue år i Oslo er livet fremdeles ikke på plass. Med en følelse av å ha mistet alt som betyr noe, vender han tilbake til hjembygda og flytter inn i småbruket han har arvet etter foreldrene. Med øks og nevekraft fordriver Anders dagene med å hogge trær i skogen sin, men han er ingen skogsarbeider. Han har ingen plan for det han gjør, bare et mål om å finne roen i naturen og gi seg hen til det fysiske arbeidet. Idyllen slår raskt sprekker når han møter sine pågående slektninger som mener han lar arven etter familien gå til spille. De har hver sin tilnærming til hvordan de kan hjelpe sin bortkomne slektning og nekter å la Anders være i fred. Anders føler seg fanget. Heller ikke i naturen kan han bli fri fra seg selv og sin egen fortid. 

Dette er den første spillefilmen til Jorunn Myklebust Syversen som selv er fra samme område i Hallingdal. Hun ønsket å lage en autentisk skildring av bygde-norge og ta utgangspunkt i stedet og miljøet som hun kjenner godt. Anders Baasmo Christiansen gjør nok en fantastisk skuespillerprestasjon i hovedrollen, men blir matchet av noen imponerende tolkninger av de ikke-profesjonelle skuespillerne som spiller slektningene hans. Disse "gode hjelperne" spilles av Jorunns tante, onkel og fetter, i tillegg til Benjamin Helstad. 

"Den nordiske mannens skjøre verdighet og betydning blir offer for like deler psykologisk drama og dypsvart komedie, når Anders Baasmo Christiansens tittel-figur svinger øksa på seig norsk gran og egne demoner. Ikke minst får den heroiske lengselen tilbake til naturen et brutalt møte med fortiden, bygdedyret og pågående familie" skriver Kunstnernes Hus Kino. 

Vi gleder oss til å ta dere med inn i de norske skogene med hoggeren Anders, i en film som er noe helt for seg selv. 

Følg HOGGEREN på Facebook! 

FullSizeRender.jpg

Og Mer Film på Instagram, Twitter og Facebook

 

Foto: Marte Vold

Med FRA BALKONGEN skal Ole Giæver til Berlin filmfestival for tredje gang på rad by Øistein Refseth

Ole Giævers nye film FRA BALKONGEN får sin verdenspremiere på Berlin filmfestival! Dette er tredje gang på rad at Ole blir invitert til festivalen.

Tidligere har både FJELLET og MOT NATUREN hatt premiere Panorama-programmet. MOT NATUREN vant også europeiske kinoers pris for beste film, Europa Cinemas Label, under festivalen i 2015. 

Ole har bokstavelig talt levd med FRA BALKONGEN i to og et halvt år, og er nå i helt siste innspurt for å få filmen ferdig til sin verdenspremiere.

Filmen tar publikum med på en tid- og romodyssé mellom ytterpunktene av dette som vi kaller livet. I mer enn ett år følger filmen Ole og familien gjennom hverdag og høytider, minner og fantasier og store og små spørsmål. Det er en humoristisk utforskning av hvordan vi lever livene våre i dag og hva det vil si å være et menneske. 

- Jeg er svært takknemlig og stolt over at jeg med FRA BALKONGEN får komme tilbake til Berlinale for tredje gang. Jeg gleder meg enormt til endelig å dele denne filmen med publikum. Det skal bli veldig spennende å se hvilke tanker, spørsmål og diskusjoner som oppstår i etterkant av visningene

- FRA BALKONGEN handler om deg, om hvem du var og den du ble og alt som er tapt og vunnet mellom da og nå. Hvem er du som sønn eller datter, som forelder til barna dine, som kjæreste eller nabo, og hvem kan du bli i framtida? Hva klamrer du deg fast til her og nå, selv om du vet at verden skal gå under en gang? Jeg laget FRA BALKONGEN for å prøve å begripe livet og alt som vi vet at en dag skal bli borte. Det er en pre-apokalyptisk komedie om hvordan vi lever livene våre i Norge i dag, sier Ole Giæver. 

FRA BALKONGEN viderefører på mange måter tematikken fra Oles forrige film MOT NATUREN og Oles prosjekt som regissør; nemlig å komme så nært som mulig i beskrivelsen av det å være menneske. 

Filmen blir akkurat ferdig til Berlin filmfestival hvor den får sitt første møte med publikum. I Norge kommer den på kino til sommeren. 

- Det er fantastisk at FRA BALKONGEN får sin verdenspremiere i Berlin. Det er en stor anerkjennelse til filmen og til Ole Giæver som regissør. At han vender tilbake til Berlin for tredje gang på rad sier noe om hvor godt han blir mottatt internasjonalt. Ole Giæver har en helt egenartet fortellerstemme og det blir lagt merke til. Nå gleder vi oss til å vise en modig, nær og på mange måter altomfattende film til publikum. Det er en film jeg tror mange vil kjenne seg igjen i og som vil få folk til å snakke sammen om intet mindre enn meningen med livet!, sier produsent Maria Ekerhovd.

Berlin filmfestival finner sted mellom 9. og 19. februar. 

Thomas Arslans LYSE NETTER til Berlin filmfestival by Øistein Refseth

LYSE NETTER (Helle Nächte) er tatt ut til hovedkonkurransen på Berlin filmfestival! Filmen er regissert av Thomas Arslan, en av tysk films fremste filmskapere, og den ble spilt inn i Troms i fjor sommer med Mer Film som norsk co-produsent. 

Berlin filmfestival finner sted 9. - 19. februar, og LYSE NETTER er en av filmene som konkurrerer om gullbjørnene som deles ut på slutten av festivalen. 

Michael (spilt av Georg Friedrich) er en ingeniør som bor i Berlin. Når han får beskjed om at faren hans har dødd, bestemmer han seg for å ta med sin 14 år gamle sønn Luis til begravelsen i Nord-Norge, hvor faren har tilbrakt sine siste år. Michael og Luis har knapt kontakt lenger, og Michael ønsker å benytte anledningen til å tilbringe noen dager sammen med sønnen, slik at de kan komme nærmere hverandre igjen. Etter begravelsen drar de på tur i området, men etter års fravær vil ikke Luis slippe faren inn på seg. Gjennom de lange, lyse sommerdagene og nettene forsøker Michael å finne en måte å bryte et gjentagende mønster. 

Regissør Thomas Arslan (f. 1962) er en av de såkalte "Berliner-Schule"-regissørene som har stått for de mest spennende tyske filmene de siste årene. Arslans filmer er presise og fortettede skildringer av mellommenneskelige forhold, fortalt med en lavmælt intensitet. 

LYSE NETTER er en intens og rørende film, båret av to sterke skuespillerprestasjoner. Michael spilles av Georg Friedrich (f. 1966), en av tysk films mest produktive skuespillere, mens Luis spilles av Tristan Göbel (f. 2002) som tross sin unge alder allerede har spilt i en rekke filmer, deriblant den siste filmen til Fatih Akin. 

I tillegg til at det meste av filmen er spilt inn i Troms, har LYSE NETTER flere norske komponenter: Skuespiller Hanna Karlberg spiller en liten, men viktig rolle, filmmusikken er komponert av Ola Fløttum og lyden er mikset av Tormod Ringnes. Mer Film og Filmcamp er de norske co-produsentene, med støtte fra Filmfond Nord og Norsk Filminstitutt. 

 

 

Inne i skogen venter noe på deg... by Øistein Refseth

Fredag 6. januar slipper vi løs DET FREMMEDEs utemmede og dyriske krefter på kino i Norge. Se plakat og trailer under! 

DET FREMMEDE handler om den unge moren Alejandra som bor i en liten mexicansk by med mann og barn. Hun får livet sitt snudd på hodet når hun møter den mystiske og dragende Veronica som inviterer henne med til en avsidesliggende hytte, hvor noe fremmed venter. I hytta kan man oppleve den ultimate nytelse, men vesenes krefter kan også ha fatale konsekvenser. 

Regissør Amat Escalante vant prisen for beste regi på Venezia filmfestival for denne filmen som har blitt sammenlignet med David Lynch og Lars von Trier. Dette er en film som handler om naturens sterke drifter overfor samfunnets normer og undertrykkelse av den frie seksualitet - og, som The Guardians anmelder skrev, "things get seriously freaky".

DET FREMMEDE utspiller seg i Guanajuato som er den mest katolske og konservative regionen i Mexico. Amat Escalante er herfra og inspirasjonen til filmen kommer fra to hendelser i området: En kvinne som ble selv ble anklaget da hun ble forsøkt voldtatt og en avisartikkel som trykket bilde av liket til en ung mann med overskriften "Soper funnet druknet". Sinnet Amat Escalante følte over holdningene i disse sakene utløste ideen til DET FREMMEDE. Escalante har tidligere laget realistiske filmer, men følte med denne filmen at det måtte komme noe større, noe utenifra for å skape endringer i samfunnet.

Med andre ord den perfekte filmen å starte 2017 med! 

I Oslo arrangerer vi førpremiere av filmen torsdag 5. januar i samarbeid med Film Fra Sør. 

Her er trailer og plakat! 

Amanda-vinner Marius Myrmel tar på RUSTNING by Øistein Refseth

Regissør og manusforfatter Marius Myrmel vant Amanda for beste kortfilm for filmen FRYSNINGER i august. I dag fikk han støtte til sin neste kortfilm RUSTNING gjennom Norsk Filminstitutts Nye veier-ordning

RUSTNING handler om 15 år gamle Jonathan som skal ut på fest. På utsiden er han den selvsikre og populære gutten, men på innsiden frykter han at han ikke er mann nok og gjør alt han kan for å hevde seg. Når festen blir avbrutt av en russebuss full av jenter, og Jonathan blir utfordret til å kline med dem, føler han at han ikke har noe valg. Det som først virker som en tenårings våte drøm blir et mareritt. 

Marius Myrmel gikk ut fra Nordland Kunst- og filmfagskole i 2015. Kortfilmen FRYSNINGER vant i tillegg til Amanda også prisen for beste kortfilm på Tromsø filmfestival i år. Med RUSTNING vil Marius igjen lage en intim og nær fortelling som går veldig tett på karakterene.

Filmen produseres av Elisa Fernanda Pirir i Mer Film, som gikk ut av filmskolen på Lillehammer i vår og som har samarbeidet lenge med Marius. 

Du kan se noen av Marius' tidligere kortfilmer på hans hjemmeside

ALT BRENNER på Tromsø filmfestival by Øistein Refseth

Marianne Ulrichsens nye kortfilm ALT BRENNER får premiere på Tromsø filmfestival!

Filmen ble spilt inn i Lofoten i sommer, og Marianne jobber nå på spreng med å gjøre ferdig klippen, slik at den blir klar for sitt første møte med publikum! 

Ingunn Huseby Johnsen spiller den 12 år gamle Anna som melder seg som frivillig til å rydde søppel langs en strand i Lofoten i sommerferien. Der forelsker hun seg i den kjekke gruppelederen, 17 år gamle Aaron, som vekker noe intenst i Anna som hun aldri har følt før. 

AMASONE, Marianne Ulrichsens forrige kortfilm, hadde også premiere i Tromsø og vant prisen for beste kortfilm på festivalen. Den vant også Amanda for beste kortfilm i 2014. Du kan se AMASONE her

Tromsø filmfestival finner sted mellom 16. og 22. januar 2017. 

Film&Fotball - en podkast om film og fotball by Øistein Refseth

Filmskaper Ole Giæver og fotballspiller Morten Giæver er, som etternavn og utseende tilsier, brødre. Fra i dag er de også podkast-makere og første episode av Film&Fotball er ute nå. Hvis du ikke er interessert i film og fotball, så er nok ikke dette podkasten for deg, for Morten og Ole holder seg (stort sett) til tema. 

Første episode handler selvsagt om debut. Du kan høre og laste ned episoden på SoundCloud: 

Hvis du liker det du hører, spre det videre til andre og send gjerne en melding til Morten og Ole på Facebook-siden deres hvis du har forslag til hva de burde snakke om i kommende episoder! Vi vil for eksempel høre hva de synes om FIFA-filmen/kalkunen UNITED PASSIONS. 

Her er en teaser med brødrene Giæver:

 

 

Åpne øynene - se trailer for SOVENDE SOLDATER by Øistein Refseth

25. november kommer Apichatpong Weerasethakuls utsøkte film SOVENDE SOLDATER (Cemetery of Splendour) på kino. 

Apichatpong Weerasethakul er en av verdens mest særegne filmskapere. Med humor og varme skildrer han hverdagsliv som påvirkes av en skjult verden av ånder, minner og drømmer. Hans forrige film ONKEL BOONMEE vant Gullpalmen i Cannes. SOVENDE SOLDATER inviterer deg med på en nærmest meditativ reise, full av skjønnhet, mystikk og mange overraskende lag. 

Ta deg en pause, åpne øynene og se traileren: 

SOVENDE SOLDATER handler om Jenjira som melder seg som frivillig på et midlertidig sykehus i en liten thailandsk by. Sykehuset tar i mot soldater som lider av en mystisk sovesykdom. Ingen vet hvorfor soldatene sover og ingen kan med sikkerhet si om de vil våkne igjen. Jen får ansvaret for å pleie Itt, som ikke har noen familie som besøker han, og snakker til han i håp om å kunne nå igjennom. 

På sykehuset møter Jen også Keng som sier hun er et medium som kan hjelpe pårørende å kommunisere med de sovende soldatene. En ny verden begynner å åpne seg for Jen. Når Itt plutselig våkner oppstår det et vennskap mellom dem. Kanskje det er en sammenheng mellom soldatenes sykdom og en forhistorisk ruin som ligger under sykehuset? 

Les mer om filmen her. 

Den norske plakaten: 

Støtte til MOBIL by Øistein Refseth

I dag fikk vi produksjonstilskudd fra Norsk Filminstitutt til Truls Krane Mebys neste kortfilm MOBIL. 

MOBIL handler om den syriske flyktningen Walid som sitter i et klasserom i Lofoten når telefonen hans ringer. Midt i norskundervisningen må han hjelpe sin flyktende familie med å krysse grensen mellom Serbia og Ungarn - via mobiltelefon. 

Filmen skal spilles inn i april neste år. Produsent er Ragna Midtgard.

Fortellingen er løst basert på en reell hendelse, som Truls først fikk høre om gjennom bekjente i Svolvær. Truls tok deretter kontakt med personen som selv hadde opplevd dette og begynte å utvikle manuset til filmen etter samtaler med han. 

Regissør og manusforfatter Truls Krane Meby er født og oppvokst i Svolvær og har tidligere laget kortfilmer som GOD MASKINGEVÆRLYD og VERDENSVEVDE KROPPER. Hans filmer utforsker mediets muligheter til å fortelle nære historier, ofte med en original og humoristisk vri. Du kan se noen av hans tidligere filmer på Truls' hjemmeside.

Tidligere har vi fått støtte til MOBIL fra Nord-norsk Filmsenter og Kulturnæringsstiftelsen Sparebank Nord-Norge

Dette er første gang talentfulle Truls Krane Meby får produksjonsstøtte fra NFI, og vi gleder oss til å gå i produksjon med dette spennende prosjektet! 

DET FREMMEDE på Norges skumleste filmfestival by Øistein Refseth

Etter utsolgte forestillinger på Film Fra Sør skal Amat Escalantes DET FREMMEDE videre til neste filmfestival. Denne helga arrangeres Ramaskrik på Oppdal, og DET FREMMEDE er klar for å lokke publikum inn i det ukjente. 

Ramaskrik arrangeres i år for sjette gang og byr på et bredt spekter av uhyggelige filmer. Årets program er virkelig bra og ikke bare for de mest hardbarka horror-entusiastene. Vi gleder oss til å se blant annet TRAIN TO BUSAN fra Korea, UNDER THE SHADOW fra Iran, klassikeren THE OMEN på kinolerret og kanskje DON'T BREATHE, hvis vi tør. 

I tillegg til DET FREMMEDE viser også festivalen to andre filmer fra Mexico: THE SIMILARS og HONEYMOON. 

DET FREMMEDE vises lørdag 22. oktober kl. 16.00. 

Helga etter arrangeres søster-festivalen Tysvær Skrekkfest. Der er også DET FREMMEDE på programmet. 

Vi gleder oss til god, uhyggelig stemning på festival!

Filmen får ordinær kinopremiere 6. januar!

Se LYKKELIG I 24 TIMER på Verdensdagen for psykisk helse by Øistein Refseth

Mandag 10. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse med arrangementer over hele landet. 

Det er en fin anledning til å se dramakomedien LYKKELIG I 24 TIMER som handler om hvordan et ungt par får livet snudd på hodet når hun får panikkanfall og går inn i en depresjon. 

I Oslo vises filmen på Klingenberg kino kl. 18.30 med innledning av Tonelise Holm fra Verdensdagen for psykisk helse Akershus. 

Følg arrangementet på Facebook! 

Kjøp billetter her! 

Filmen er også tilgjengelig på iTunes!  

DET FREMMEDE med konsert og regissørbesøk by Øistein Refseth

Oppsøk DET FREMMEDE på Film Fra Sør og få en helt unik opplevelse! 

Regissør Amat Escalante vant prisen for beste regi på Venezia filmfestival for DET FREMMEDE og nå kommer han til Oslo og Film Fra Sør. 

Sammen med festivalen og Vippa i Oslo inviterer vi derfor til en unik opplevelse søndag 9. oktober: 

Mer informasjon og lenke til billettsalg på Facebook-arrangementet

DET FREMMEDE vises på Film Fra Sør

Søndag 9. oktober kl. 19.00 - Vippa

Mandag 10. oktober kl. 20.00 - Filmens hus m/regissørsamtale etterpå. 

Tirsdag 11. oktober kl. 18.30 - Vika kino 

Under Film Fra Sør kan du også se hans tidligere filmer HELI (som han vant regi-prisen for i Cannes) og LOS BASTARDOS

Kommer du?

 

Publikum til testvisning i Bergen by Øistein Refseth

Vi trenger publikum til en testvisning i Bergen torsdag 29. september kl. 18.00! 

Hvis du har mulighet og lyst til å komme sender du en epost til oistein@merfilm.no!

Visningen varer cirka 85 minutter og etterpå må du svare på et spørreskjema, som tar rundt 20 minutter.

Det er utrolig nyttig for oss å få respons fra dere på denne måten, så vi håper å få mange inn på denne visningen. Tips gjerne andre du kjenner som kan ha lyst!

 

 

DET FREMMEDE og KONTROLL på BIFF by Øistein Refseth

Bergen filmfestival (bedre kjent som BIFF) er i gang og vi har to filmer på programmet!  

Henning Rosenlunds kortfilm KONTROLL handler om Tina (Gine Cornelia Pedersen fra UNGE LOVENDE) som i et forsøk på å oppnå kontroll over livet sitt, begynner å filme seg selv systematisk. 

KONTROLL vises i festivalens kortfilmprogram: 

Fredag 23/9 kl. 15.30

Lørdag 24/9 kl. 17.30

BIFF byr også på første sjanse til å se en av høstens store snakkiser: Amat Escalantes DET FREMMEDE (The Untamed) vant nylig prisen for beste regi på Venezia filmfestival og er en pirrerende og uhyggelig opplevelse. 

DET FREMMEDE vises mandag 26/9 kl. 19.00.

Filmen kommer på kino senere i høst! 

Program, informasjon og billetter til BIFF finner du på deres hjemmesider. Vi ses på festivalen! 

KONTROLL er produsert av Mer Film. 

Mer Film er norsk co-produsent med støtte fra Sørfond på DET FREMMEDE, og vi distribuerer også filmen i Norge. 

 

Bilder fra innspillingen av BRIGHT NIGHTS by Øistein Refseth

Innspillingen av Thomas Arslans BRIGHT NIGHTS (Helle Nächte) er ferdig. Størsteparten av filmen ble spilt inn i Troms, resten ble spilt inn i Berlin tidligere i år. Her er noen bilder tatt under innspillingen av stillsfotograf Marco Krüger. Flere bilder finner du i denne posten

BRIGHT NIGHTS forventes å få premiere i løpet av 2017.

10_12-kopi.jpg