Se HOLIDAY på nett nå! / by Nora Bremer

holiday_4.jpg

HOLIDAY av Isabella Eklöf har fascinert, forundret og provosert det norske kinopublikummet. Nå er filmen tilgjengelig som leiefilm på alle plattformer, som iTunes, YouTube, Google Play, Altibox, Blockbuster, Get og SF Anytime.

HOLIDAY tar deg med inn i en verden der alt er på mannens premisser og hvor den materielle luksusen har en høy pris. Der klassiske gangsterfortellinger ser verden gjennom menns øyne, vender HOLIDAY opp og ned på alt og uten å vende blikket bort fra noe. Her er kvinnen i sentrum blant troféjagende menn med psykopatiske trekk, i et miljø som er skremmende virkelighetsnært.


Den danske filmen høstet gode kritikker i norsk presse, her er et par sitat:

HOLIDAY er en film du sent vil glemme. Den viker ikke i det den vil fortelle eller vise, og den gjør det på en måte som gjør det hele nesten for virkelig.” - Gaffa

“Regissør Isabella Eklöf, som er svensk, debuterer sterkt og fryktløst med en ubehagelig og tankevekkende historie om en kvinne i en tilsynelatende uholdbar posisjon i en mannsdominert verden.” - NRK P3

Regissør Isabella Eklöf tok turen til Oslo på filmens premiere og ga sine beste tips til unge filmskapere. Sjekk tipsene her:

Etter å ha sett HOLIDAY så sitter du kanskje og ønsker at du visste mer om for eksempel regissørens visjon og hvordan filmen ble laget? Vi anbefaler intervjuet med Isabella Eklöf i podcasten Se Mer Film, da får du forhåpentligvis en litt dypere forståelse av filmen. Du kan også lese mer om filmen her.

Se_Mer_film_Holiday.jpg