Ledig stilling: Kontor- og administrasjonsansvarlig i Mer Film (BERGEN) / by Nora Bremer

Mer+Film+-+logo+.001.jpg

Mer Film søker en strukturert kontor- og administrasjonsansvarlig til å gjøre fakturabehandling, controlling, arkivering og systematisering. Erfaring med regnskapsarbeid. filmprosjektregnskap og digital arkivering er en fordel. Dette er i første omgang et 6- måneders engasjement i 100 % stilling, men andre stillingsprosenter kan vurderes. Oppstart 01.04.2019. 

Vi ser etter en person med ordenssans, som er pliktoppfyllende og fleksibel i forhold til tempo og arbeidspress. Stillingen krever en selvgående person som tar ansvar, liker å systematisere og som kan ta tak der det er behov.

Arbeidsoppgaver:

  • controlling og kontering av fakturaer

  • lønnsskjema

  •  enkelt kontraktarbeid

  • arkivering av dokumenter

  • digital systematisering

  • rutiner for dokumentbehandling

  • oppfølging av utgående fakturaer og innbetalinger

  • diverse kontorarbeid som innkjøp, innhenting av tilbud osv.

Det er en fordel om man kjenner til film-, eller andre deler av, kulturbransjen, men enda viktigere at man liker orden, regnskap og system. Rundt filmproduksjoner er det mange bilag inn og ut av selskapet, og i søknadsperioder gjelder det å ha orden på kontrakter, dokumenter og regneark.

Vi tilbyr en variert og spennende hverdag i et godt og inkluderende miljø. Vi er 6 personer fordelt mellom Bergen og Tromsø, pluss 3 personer i Oslo som jobber med distribusjon.

Søknadsfrist: 14.mars

Oppstart: 1.april 2019

Søknad og CV sendes til daglig leder Siv Dyb Wangsmo på siv@merfilm.no

Mer Film er et av landets største filmselskaper og produserer i hovedsak art house-filmer, som blant andre ”Hva vil folk si”, ”Birds of Passage” (Colombia), ”Hoggeren” og ”Mot Naturen”. Vi har flere filmer i produksjon, og ser frem mot travle år med premierer, innspilling og utvikling av nye filmer. Vi co-produserer filmer med blant andre Latin-Amerika, Tyskland og alle de nordiske landene. Vi har et internasjonalt fokus og nettverk, sikter ambisiøst med alle filmene våre og har et tett samarbeid med norske regitalenter for å skape kunstnerisk sterke filmer. I tillegg til utvikling og produksjon av film, gjør vi innovative distribusjonsprosjekter og er i gang med et talentprogram for nye filmskapere.