SE & HØR OLE GIÆVER / by Øistein Refseth

For de av dere som ikke rakk å se Ole Giævers nye spillefilm FRA BALKONGEN i sommer, er det det ikke for sent å ta turen på kino nå. Ikke bare kan du se filmen, men du har også mulighet til å møte Ole Giæver. Han kommer til Klingenberg kino i Oslo for å ta imot spørsmål etter filmen på flere visninger de neste ukene. Bare sjekk datoene og kjøp billetter her!

Så du derimot filmen i sommer og nå gremmes over at du går glipp av en samtale med Ole, er det bare å plugge i øreproppene og lytte til Filmsnakk podcasten vår, hvor du får en herlig samtale mellom Ole Giæver og journalist Einar Aarvig etter førpremiere på FRA BALKONGEN på Ringen kino 29. Juni:
ITUNES
SOUNDCLOUD

Hvis du ønsker å vite mer om  Ole, som hvordan han startet sin filmkarriere og hans forhold til lillebroren, kan du høre han fortelle om dette i denne podcasten:
ITUNES
SOUNDCLOUD

Ole Giæver & Morten Giæver

Ole Giæver & Morten Giæver