Mer Filmsnakk om HOGGEREN / by Øistein Refseth

Jorunn Myklebust Syversen, Stein Torleif Bjella og Anders Baasmo Christiansen på Gimle 28. mars.

Jorunn Myklebust Syversen, Stein Torleif Bjella og Anders Baasmo Christiansen på Gimle 28. mars.

Hvis du ikke fått med deg de flotte samtalene etter spesialvisningene våre av HOGGEREN, fortvil ikke! Nå er de tilgjengelige som podkast til alles glede. Podkasten vår heter naturligvis Mer Filmsnakk, og den vil oppdateres ved nye spesialvisninger og arrangementer hvor det snakkes om film. 

Vi har lagt ut to episoder nå. I den første får du høre samtalen mellom musiker Stein Torleif Bjella, regissør Jorunn Myklebust Syversen og hovedrolleinnehaver Anders Baasmo Christiansen etter førpremieren på Gimle kino 28. mars. Her får du blant annet høre om hva Bjella synes om filmen, hvordan innspillingen var for Anders Baasmo Christiansen og hvordan Jorunn jobbet med slektningene sine som også spiller i HOGGEREN. 

I den andre episoden hører du psykolog Sissel Gran og forfatter Geir Gulliksen i samtale etter visning på Gimle kino 4. april. De snakker fritt om tematikken i filmen. I blant arter det seg som en liten terapi-runde for Gulliksen, humoristisk ledet av Gran. 

Røpe-alarm! Siden begge samtalene snakker fritt om handlingen og slutten, anbefaler vi å høre på dem kun etter at du har sett filmen. 

Abonner og lytt ved å søke på "Mer Filmsnakk" i podkast-appen du bruker.

Eller hør i 
Itunes eller på
Soundcloud!

Hvis du liker det du hører, spre ordet videre til venner som også liker å snakke om film og fortsett samtalen! 

Geir Gulliksen og Sissel Gran på Gimle Kino 4. april.

Geir Gulliksen og Sissel Gran på Gimle Kino 4. april.