DET FREMMEDE på Norges skumleste filmfestival / by Øistein Refseth

Etter utsolgte forestillinger på Film Fra Sør skal Amat Escalantes DET FREMMEDE videre til neste filmfestival. Denne helga arrangeres Ramaskrik på Oppdal, og DET FREMMEDE er klar for å lokke publikum inn i det ukjente. 

Ramaskrik arrangeres i år for sjette gang og byr på et bredt spekter av uhyggelige filmer. Årets program er virkelig bra og ikke bare for de mest hardbarka horror-entusiastene. Vi gleder oss til å se blant annet TRAIN TO BUSAN fra Korea, UNDER THE SHADOW fra Iran, klassikeren THE OMEN på kinolerret og kanskje DON'T BREATHE, hvis vi tør. 

I tillegg til DET FREMMEDE viser også festivalen to andre filmer fra Mexico: THE SIMILARS og HONEYMOON. 

DET FREMMEDE vises lørdag 22. oktober kl. 16.00. 

Helga etter arrangeres søster-festivalen Tysvær Skrekkfest. Der er også DET FREMMEDE på programmet. 

Vi gleder oss til god, uhyggelig stemning på festival!

Filmen får ordinær kinopremiere 6. januar!